Okupimo se za veliku pobjedu za naš grad i sve građane!

13.11.2020.

Dragi Banjalučani,
dragi prijatelji,

Izborna kampanja je završena! Za mene i prije roka zbog virusa, sa kojim se borim kao i brojni Banjalučani. Pobijedićemo i ovu bolest kao i druge nevolje koje su nas pogađale. Banja Luka se uvijek iznova obnavlja i raste!

Ovim putem se želim zahvaliti svima koji su pružili i pružaju podršku mom radu i radu mojih saradnika. Predano sam radio 1500 proteklih dana. Na svakom koraku – to se može vidjeti.

Samo u sedmici iza nas: počela gradnja najvećeg mosta u Docu, otvoreni vrtići u Lazarevu i Petrićevcu, dvorana na Starčevici, dom u Gornjoj Piskavici, ambulanta i mjesna zajednica Petrićevac, počeli novu dvoranu Lauš i više vodovoda, … Samo za sedam dana! Jer – epidemija će proći, a razvoj i život Grada se mora nastaviti.

Predstavio sam jasan i realan program za Banjaluku 2025. On je podijeljen hiljadama građana i dostupan na ovom sajtu. Detaljno i precizno, realno i ostvarivo za razvoj Banjaluke.

Pozivam vas da u nedjelju izađete na izbore i glasate svojom slobodnom demokratskom voljom, uz poštovanje mjera zaštite od epidemije.

Hvala nebrojenim aktivistima SNSD na sjajnom angažmanu u teškom vremenu!

Hvala koalicionim partnerima koji su me iskreno i javno podržali!

Hvala brojnim neznanim građanima koji i ova tri dana šalju poruke podrške.

Sve to trebamo potvrditi velikom pobjedom u neđelju 15.11. u koju potpuno vjerujem.

Okupimo se 15.11. za veliku pobjedu za naš grad i sve građane!

Igor Radojičić

Podijeli: facebook twitter viber whatsapp