Окупимо се за велику побједу за наш град и све грађане!

13.11.2020.

Драги Бањалучани,
драги пријатељи,

Изборна кампања је завршена! За мене и прије рока због вируса, са којим се борим као и бројни Бањалучани. Побиједићемо и ову болест као и друге невоље које су нас погађале. Бања Лука се увијек изнова обнавља и расте!

Овим путем се желим захвалити свима који су пружили и пружају подршку мом раду и раду мојих сарадника. Предано сам радио 1500 протеклих дана. На сваком кораку – то се може видјети.

Само у седмици иза нас: почела градња највећег моста у Доцу, отворени вртићи у Лазареву и Петрићевцу, дворана на Старчевици, дом у Горњој Пискавици, амбуланта и мјесна заједница Петрићевац, почели нову дворану Лауш и више водовода, … Само за седам дана! Јер – епидемија ће проћи, а развој и живот Града се мора наставити.

Представио сам јасан и реалан програм за Бањалуку 2025. Он је подијељен хиљадама грађана и доступан на овом сајту. Детаљно и прецизно, реално и оствариво за развој Бањалуке.

Позивам вас да у недјељу изађете на изборе и гласате својом слободном демократском вољом, уз поштовање мјера заштите од епидемије.

Хвала небројеним активистима СНСД на сјајном ангажману у тешком времену!

Хвала коалиционим партнерима који су ме искрено и јавно подржали!

Хвала бројним незнаним грађанима који и ова три дана шаљу поруке подршке.

Све то требамо потврдити великом побједом у неђељу 15.11. у коју потпуно вјерујем.

Окупимо се 15.11. за велику побједу за наш град и све грађане!

Игор Радојичић

Подијели: facebook twitter viber whatsapp