Izgrađen društveni dom u Gornjoj Piskavici: Da naša sela žive

10.11.2020.

Mještani Gornje Piskavice i okolnih sela, dobili su ugodno mjesto za održavanje skupova i obavaljanje mnogih društvenih aktivnosti. Danas je u ovoj mjesnoj zajednici završena izgradnja društvenog doma, koji je godinama bio velika potreba mještana ovog kraja.

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je danas obišao Gornju Piskavicu, naglasio je da Grad Banja Luka predano radi na projektima koji će u selima i prigradskim naseljima obezbijediti nove društvene sadržaje.

-Ovo je kraj koji je, prije epidemije, imao veoma razvijen društveni život, upotpunjen brojnim dešavanjima i razvojem seoskog turizma. U Gornjoj Piskavici konačno imamo lijep objekat za koji sam siguran da će biti korišten. Osnovni cilj izgradnje i razvijanja infrastrukture jeste da naša sela žive. Na ovoj lokaciji imamo nove sadržaje kao što su sportsko i dječije igralište – rekao je Radojičić.

Goran Knežević, predsjednik Savjeta MZ Gornja Piskavica, kazao je da je izgradnja društvenog doma bio jedan od prioriteta u ovoj mjesnoj zajednici.

-Zahvaljujući Gradskoj upravi i gradonačelniku završili smo jedan od kapitalnih projekata za ovaj kraj. Za nas je ovo veliki događaj i za nekoliko dana očekujemo da dobijemo vodu, a u ovom domu ćemo održavati naše svakodnevne aktivnosti – zaključio je Knežević.

U izgradnju ovog objekta, izdvojeno je 215.000 KM.

Podijeli: facebook twitter viber whatsapp