Изграђен друштвени дом у Горњој Пискавици: Да наша села живе

10.11.2020.

Мјештани Горње Пискавице и околних села, добили су угодно мјесто за одржавање скупова и обаваљање многих друштвених активности. Данас је у овој мјесној заједници завршена изградња друштвеног дома, који је годинама био велика потреба мјештана овог краја.

Градоначелник Игор Радојичић, који је данас обишао Горњу Пискавицу, нагласио је да Град Бања Лука предано ради на пројектима који ће у селима и приградским насељима обезбиједити нове друштвене садржаје.

-Ово је крај који је, прије епидемије, имао веома развијен друштвени живот, употпуњен бројним дешавањима и развојем сеоског туризма. У Горњој Пискавици коначно имамо лијеп објекат за који сам сигуран да ће бити кориштен. Основни циљ изградње и развијања инфраструктуре јесте да наша села живе. На овој локацији имамо нове садржаје као што су спортско и дјечије игралиште – рекао је Радојичић.

Горан Кнежевић, предсједник Савјета МЗ Горња Пискавица, казао је да је изградња друштвеног дома био један од приоритета у овој мјесној заједници.

-Захваљујући Градској управи и градоначелнику завршили смо један од капиталних пројеката за овај крај. За нас је ово велики догађај и за неколико дана очекујемо да добијемо воду, а у овом дому ћемо одржавати наше свакодневне активности – закључио је Кнежевић.

У изградњу овог објекта, издвојено је 215.000 КМ.

Подијели: facebook twitter viber whatsapp