Banja Lukana dobrom putu

Dragi Banjalučani,

U ovom gradu sam rođen i u njemu živim cio svoj život. Ovaj grad volim i njemu pripadam.

Ovom gradu i svojim sugrađanima posvetio sam prethodne četiri godine - 1500 dana neprekidnog rada. Uradili smo mnogo za grad i građane. Zajedno smo se radovali svakom novom dječjem igralištu, vodovodu ili vrtiću, saobraćajnici i mostu. Zajedno smo se nadali Evropskoj prestonici kulture i slavili svaki novi uspjeh banjalučkih sportista.

Naša Banja Luka je na dobrom putu. Na sigurnom putu ponosnog glavnog grada Republike Srpske, regionalnog centra i modernog evropskog grada, sa svojim starim šarmom i novim licem.

Banju Luku čine njeni građani. Banja Luka ljudskog lica je Banja Luka koja podržava i razumije potrebe svojih sugrađana, očuvanja zdravlja, podrške djeci i mladima, posebne brige za starije sugrađane i za lica s invaliditetom.

Bili smo zajedno i u teškim trenucima. Trebalo je voditi grad u opasnostima od poplava ili epidemije. Takvi izazovi zahtijevaju liderstvo, odgovornost prema zajednici i solidarnost i pruženu ruku podrške ugroženima.

Izazova i kriza nikad nije nedostajalo. Ali, pred nama su novi veliki ciljevi! Okupimo se za Banju Luku koja će 2025. biti grad u kojem ćemo željeti živjeti, zaposleni, sa dobrim standardom, sa riješenim komunalnim problemima, sa dobrim obrazovanjem, bogatom kulturnom i sportskom scenom, kuću punu gostiju sa svih strana svijeta...

Okupimo se oko realnog i ambicioznog plana i odgovornog vođenja našeg grada!

Vaš

Igor Radojicic

Budi i ti dio bolje Banje Luke

  2016-2020

  Mapa realizovanih projekata

  2016-2020

  Grad sa perspektivom razvoja, grad aktivnih građana, ekonomski razvijen, infrastrukturno i komunalno povezan iznutra i izvana, sa bogatim kulturnim, sportskim i turističkim sadržajima, ugodan za život, sa zdravom i zaštićenom životnom sredinom. Ovo je vizija Banje Luke 21. vijeka kojoj stremimo i kako činimo!

  Šta je urađeno u posljednje četiri godine

  Odaberite kategoriju i pogledajte rezultate.

  Infrastruktura Škole, vrtići, igrališta Kultura i sport Ekonomija Turizam Banja Luka ljudskog lica

  Odaberite kategoriju i pogledajte rezultate.

  Pitaj gradonačelnika

  Posted by Igor Radojičić on Tuesday, November 13, 2018
  #PitajGradonačelnika

  #PitajGradonacelnika

  Posted by Igor Radojičić on Wednesday, November 8, 2017
  #PitajGradonačelnika

  Posted by Igor Radojičić on Wednesday, November 8, 2017

  Postavite pitanje i vi

  Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa projektima koje smo realizovali u prethodne četiri godine ili o planovima za naredni period, postavite mi pitanje putem ovog obrasca. Potrudiću se da odgovorim na svako u nekom od narednih videa ili tekstova, koji će biti objavljen na svim mojim kanalima.