Бања Лукана добром путу

Драги Бањалучани,

У овом граду сам рођен и у њему живим цио свој живот. Овај град волим и њему припадам.

Овом граду и својим суграђанима посветио сам претходне четири године - 1500 дана непрекидног рада. Урадили смо много за град и грађане. Заједно смо се радовали сваком новом дјечјем игралишту, водоводу или вртићу, саобраћајници и мосту. Заједно смо се надали Европској престоници културе и славили сваки нови успјех бањалучких спортиста.

Наша Бања Лука је на добром путу. На сигурном путу поносног главног града Републике Српске, регионалног центра и модерног европског града, са својим старим шармом и новим лицем.

Бању Луку чине њени грађани. Бања Лука људског лица је Бања Лука која подржава и разумије потребе својих суграђана, очувања здравља, подршке дјеци и младима, посебне бриге за старије суграђане и за лица с инвалидитетом.

Били смо заједно и у тешким тренуцима. Требало је водити град у опасностима од поплава или епидемије. Такви изазови захтијевају лидерство, одговорност према заједници и солидарност и пружену руку подршке угроженима.

Изазова и криза никад није недостајало. Али, пред нама су нови велики циљеви! Окупимо се за Бању Луку која ће 2025. бити град у којем ћемо жељети живјети, запослени, са добрим стандардом, са ријешеним комуналним проблемима, са добрим образовањем, богатом културном и спортском сценом, кућу пуну гостију са свих страна свијета...

Окупимо се око реалног и амбициозног плана и одговорног вођења нашег града!

Ваш

Igor Radojicic

Буди и ти дио боље Бање Луке

  2016-2020

  Мапа реализованих пројеката

  2016-2020

  Град са перспективом развоја, град активних грађана, економски развијен, инфраструктурно и комунално повезан изнутра и извана, са богатим културним, спортским и туристичким садржајима, угодан за живот, са здравом и заштићеном животном средином. Ово је визија Бање Луке 21. вијека којој стремимо и како чинимо!

  Шта је урађено у посљедње четири године

  Одаберите категорију и погледајте резултате.

  Инфраструктура Школе, вртићи, игралишта Култура и спорт Економија Туризам Бања Лука људског лица

  Одаберите категорију и погледајте резултате.

  Питај градоначелника

  Posted by Igor Radojičić on Tuesday, November 13, 2018
  #PitajGradonačelnika

  #PitajGradonacelnika

  Posted by Igor Radojičić on Wednesday, November 8, 2017
  #PitajGradonačelnika

  Posted by Igor Radojičić on Wednesday, November 8, 2017

  Поставите питање и ви

  Уколико вас занима нешто у вези са пројектима које смо реализовали у претходне четири године или о плановима за наредни период, поставите ми питање путем овог обрасца. Потрудићу се да одговорим на свако у неком од наредних видеа или текстова, који ће бити објављен на свим мојим каналима.